- Vyprodáno

Doručení nad 1000 Kč po Ostravě zdarma.
Možnost ochutnávky rumů na prodejně.
Víno je zpracováváno bez přidání siřičitanů (tato technika zpracování zabraňuje vínu v nekontrolovatelné oxidaci a současně stimuluje jeho potenciál redukcí čerstvých vinných usazenin), fermentace probíhá v nerezových tancích při teplotě 26 až 28 ° C po dobu 10ti dnů, následuje delestáž pro získání maximálního množství ušlechtilých látek ze slupek. Víno prochází malolaktickou fermentací a zráním v nerezových tancích při nízké teplotě 10 až 12 ° C po dobu 5ti měsíců. Během zrání až po stáčení do lahví probíhá pravidelná batonáž vína pro získání maximálního aroma a chuti.
Degustace
Suché víno plné rubínově červené barvy s fialovým lemem, velmi intenzivní vůně se silným vjemem třešní a růží. V chuti exceluje dokonalá vyváženost kyselinek a tříslovin. Plné víno s velmi dobrou strukturou a kulatým zakončením.
Ninfato patří k novému trendu vín, který dokonale prolíná tradiční toskánské vinařské metody s moderními a je cílené především na zdravý a vyvážený životní styl.
Ocenění
Prague Wine Trophy 2019 - Gold Medal
Prague Wine Trophy 2017 Prague Gold