• Vypredané

Sérum Elixir 35% 0,7l

736,00 Kč
S DPH

Naočkujte se Sérem proti nudě. Sérum Elixir je krásně sladký a sametový rumový likér, který je kombinací 3 až 8letých panamských rumů a macerovaného ovoce a koření. Jeho jemná chuť připomíná vanilku a mandlové koláčky.

Množstvo
Vypredané

 

Doručení nad 600 po Ostravě zdarma.

 

Možnost ochutnávky rumů na prodejně.

Sérum Elixir je atraktivní pití s nevšední chutí jako dělané pro každou příležitost. Zahoďte za hlavu starosti všedních dní a ochutnejte Karibik ve své plné chuti. Sérum má navíc podle legend léčivé až zázračné účinky…

Stejně jako je zajímavá chuť Sérumu, je pozoruhodný i jeho příběh. Při budování Panamského průplavu na konci 19. století docházelo v řadách dělníků pocházejících ze střední Ameriky, Karibiku a Kuby k obrovským ztrátám na životech. Důvodem byly extrémní pracovní podmínky, malárie a podvýživa. 

Peněz málo a pracovní tempo brutální tak, že nebyl čas ani na jídlo. Kubánské ženy vzaly problém pevně do svých rukou – začaly přidávat do starého panamského rumu nakládané sušené ovoce a koření, díky čemuž zvedly energetickou hodnotu. Tenhle zázračný elixír se podával nejenom pro povzbuzení, ale také proti uštknutí hadem a malárii. A protože víra v nápoj byla obrovská, začalo se mu říkat Sérum. 

Jestli je to skutečnost nebo legenda nemění nic na tom, že Sérum Elixir si vás získá sametovou a návykově sladkou chutí.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: