Duppy Share Spiced 37,5% 0,7l
  • Duppy Share Spiced 37,5% 0,7l

Duppy Share Spiced 37,5% 0,7l

630,00 Kč
S DPH

Duppy Share Spiced v sobě zosobňuje nezbednou povahu Duppies a srší energií. Všude kde teče rum a hraje dobrá hudba, Duppies tančí. Kořeněnější varianta Duppy Share je to pravé pro každou párty.

Množstvo

 

Doručení nad 600 po Ostravě zdarma.

 

Možnost ochutnávky rumů na prodejně.

Duppy Share Spiced 37,5% 0,7l

Duppy Share Spiced v sobě zosobňuje nezbednou povahu Duppies a srší energií. Všude kde teče rum a hraje dobrá hudba, Duppies tančí. Kořeněnější varianta Duppy Share je to pravé pro každou párty. 
Je to vynikající vyzrálý zlatavý rum se 100% přírodními příchutěmi. V jeho chuti se snoubí vyzrálé rumy z Worthy Park na Jamajce a z Four Square v Barbadosu. Šmrnc mu dodává kolový oříšek, zázvor a ananas. 
Duppy Share Spiced je dostupnější řemeslný rum pro širokou veřejnost a jeho super prémiový design zkrátka láká k vyzkoušení. Se svou vyváženou kořeněností se skvěle osvědčí v jednoduchých koktejlech - s colou, zázvorem nebo tonicem.

Hypnotizující Karibik, plný vzrušení a magie. Londýn má to štěstí, že od doby, co Empire Windrush přistál roku 1948 na jeho březích, je požehnaný bohatým karibským dědictvím – a tedy i nekončící řadou podniků, kde lze okusit to nejlepší z karibských exportů. Od výborného jídla až po perfektní reggae muziku. 
Ale co hlavní karibský vývoz? Co rum? Pokud vám nestačí vyčpělá klišé o kapitánech a pirátech, asi jste měli dojem, že Karibik není nic pro vás – je čas to změnit. A tady přichází (vrávorá) na scénu Duppy Share, neuvěřitelně chutný destilát, navržený pro každého, kdo má rád rum – a ještě přesněji, pro každého, kdo má rád zábavu.

Duppies jsou temní karibští duchové nebo přízraky, kteří pochází z Jamajky a jsou známí svou neovladatelnou láskou k rumu. 
Během toho, co destilát roky zraje v sudech, část z něj se v důsledku vypařování vytratí. Výrobci skotské whisky téhle části říkají andělský podíl – ale to je pro svět rumu moc mírné…

Podle karibských legend se temní duppies snášejí na ostrovy a kradou nejlepší díl z rumu. Duppies, mistři jemného umění míchání, si berou jen to nejlepší. 
To je Duppy Share.


The Duppy Share Spiced 
Zlatá barva
Nezaměnitelná vůně čerstvě nakrájeného ananasu, zázvoru a kolových oříšků
Ohnivý, tropický a řízný nástup díky vysokému esteru v jamajském rumu, prořízne se skrz oblíbené koktejlové přísady jako limetka a zázvor. Vedoucí jemná chuť ananasu, která dodá přirozenou sladkost každému koktejlu, a k tomu ohnivé nakopnutí díky zázvoru a chilli 
Teplý závěr s chutí pomerančů, muškátového oříšku a karibského hřebíčku

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: