La Maison du Rhum batch 2, ILE MAURICE 43% 0,7l

3 000,00 Kč
S DPH

La Maison du Rhum Batch No. 2 - ,,rumová pokladnice"

Druhá exluzívní kolekce (Batch No.2) limitovaných edicí vybraných unikátních výrobních šarží rumů z vzácných destinací. Sudy se specifickými výrobními šaržemi jsou ve vybraných prestižních likérkách exluzívně vybírány majitelem značky, v zemi svého původu také absolvují proces staření. Pestrá procházka Karibikem a ostatními exotickými destinacemi - na vybraných vzácných rumech je demonstrována krása odlišnosti výrobních stylů a výsledných vůni, chutí - snahou je tak vystihnout historii, tradici a skutečný duch země původu. Baleno v atraktivních lahvích s individuálním značením, vyráběno ve velmi limitovaných edicích - několik set láhví pro celý svět, několik desítek láhví pro ČR. Dostupné do vyprodání zásob. LA MAISON DU RHUM (LMDR) - je „rumovou pokladnicí", exluzívní kolekcí limitovaných edicí vybraných unikátních výrobních šarží rumů z vzácných destinací.

Jedná se o prestižní pozdrav z exotického ostrova, který je díky skvělému klimatu rájem milovníků nejen cestování, ale i osobitých rumů - místní cukrová třtina je skutečně nezaměnitelná.

  • Vůně: typická florální čerstvost agricole rumů s náznaky vanilky a pepře.
  • Chuť: bohaté tělo s pestrou paletou ovocných tónů - od kandovaného ovoce přes fíky po meruňky. V zakončení se projevují příjemné stopy mandlí a muškátového oříšku

Počet

 

Doručení nad 1000 Kč po Ostravě zdarma.

 

Možnost ochutnávky rumů na prodejně.