• Vyprodáno

Vergani Choco Cremino pralinky z mléčné čokolády 220g

215,00 Kč
S DPH

Luxusní italská čokoláda, která vám představuje dokonalou chuťovou harmonii. Tato velice lahodná čokoláda je vyrobena z těch nejlepších surovin a nabízí naprosto jedinečný chuťový zážitek.

Třívrstvé Cremino je složeno z vrstvy mléčné a gianduja čokolády, což vytváří neodolatelnou kombinaci, která se doslova rozplývá na jazyku. Gianduja je tradiční italská čokoláda, která je vyrobena z mletých lískových oříšků a kakaa, což přidává bohatou a krémovou texturu.

Vergani Choco Cremino je baleno ve velice elegantním obalu, který podtrhuje jeho prémiovou kvalitu. Se svou hmotností 220g se jedná o naprosto ideální dárek pro milovníky čokolády nebo luxusních pochoutek.

Počet
Vyprodáno

 

Doručení nad 1000 Kč po Ostravě zdarma.

 

Možnost ochutnávky rumů na prodejně.

Složení: Lískové oříšky 23%, mandle 35%. Cukr, rostlinné tuky (palma, kokos, palmojádro), sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, lískové ořechy (4,6%), sušené odstředěné mléko, sušená syrovátka, mandle (2,8%), emulgátor:sójový lecitin, aroma. Mléčná čokoláda: kakaová sušina nejméně 30%. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, arašídů, vajec, obilovin (lepek).