Dos Maderas Rum 5+5 0,7l 40%
  • Dos Maderas Rum 5+5 0,7l 40%

Dos Maderas Rum 5+5 0,7l 40%

850,00 Kč
S DPH

100% třtinový karibský rum, jehož zrání je rozděleno do tří fází. Nejdříve zraje 5 let v dubových sudech přímo v Karibiku. Následně zraje již ve Španělsku ve sklepech Williams & Humbert opět v dubových sudech tentokrát 3 roky. Na závěr zraje ještě 2 roky v sudech, ve kterých 20 let zrálo sladké Sherry z odrůdy Pedro Ximenes.



Počet

 

Doručení nad 1000 Kč po Ostravě zdarma.

 

Možnost ochutnávky rumů na prodejně.

Dos Maderas Rum 5+5 0,7l 40%

Dos Maderas 5 + 5
je karibský rum zrající 5 let v karibiku na ostrově Barbados a Guayana a následně zraje již ve Španělsku ve sklepech Williams & Humbert opět v dubových sudech 5 let ve kterých 20 let zrálo sladké Sherry z odrůdy Pedro Ximenes. Tento rum má harmonickou vůni s náznakem hrozinek, fíků, vanilky a čokolády. Chuť je velcei jemná, komplexní a hřejivá. Skvělý digestiv a alternativa koňaků nebo brandy. Vhodný ke kvalitnímu doutníku.



Williams & Humbert

Historie a sláva sherry začíná příchodem Maurů a jejich vynálezu – destilačního přístroje, kterým spotřebovávali přebytky ze sklizní, jenž pak následně přidávali do nových vín. Díky šťastné souhře přírodních podmínek v tomto nejjižnějším cípu Španělska vzniklo unikátní dolihované víno, které se společně s portským dělí o nejvyšší stupínek obliby v této kategorii.



Zákazníci k tomuto produktu také zakoupili: