• Vyprodáno

BELUGA NOBLE 0,5l 40%

589,00 Kč
S DPH

Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu.  Jedinečnost vodky Beluga je chráněna speciální zátkou. Ta je vyrobena z ekologicky čistých materiálů, dobře se otevírá a je navržena tak, aby garantovala vzduchotěsnost. 

Počet
Vyprodáno

 

Doručení nad 1000 Kč po Ostravě zdarma.

 

Možnost ochutnávky rumů na prodejně.

BELUGA NOBLE 0,5l 40% Rusko

Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot.

Malá kovová ryba na každé láhvi je ručně umisťována zručnými ruskými mistry a má symbolizovat čistotu přírody. Tvar láhve s těžkým dnem byl navržen designérskou kanceláří prastarého francouzského výrobce koňaku. Je vyrobena z optického skla, tak čistého a transparentního, že se používá pro výrobu optických výrobků vysoké technologické úrovně.

 

Zákazníci k tomuto produktu také zakoupili: